AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenis maçı izlemek

Kahve falında tenis maçı izlemek

Kahve falında tenis maçı izlemek daima ona hürmet göstereceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tenis maçı izlemek gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili halledilmesi gereken konular olabilir.

Kahve falında tenis maçı izlemek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında tenis masası görmek sevindirici şeyler duymaya, karamsar ve umutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında masa tenisi oynamak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine işaret eder.

Kahve falında masa tenisi masası görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tenis oynamak solan yüzünün güleceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında masa tenisi raketi görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında tenis öğrenmek rahat yaşayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında tenis topu görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir