AnaSayfa / Genel / Kahve falında stadyumda maç izlemek

Kahve falında stadyumda maç izlemek

Kahve falında stadyumda maç izlemek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında stadyumda maç izlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler uzun zamandır devam eden bir duruma farklı yaklaşmanızı öneriyorsa ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında stadyumda maç izlemek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında stadyumda maç seyretmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine inanılır.

Kahve falında stadyumda olmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında futbol stadyumu görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında stadyum görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında stadyumda düğün görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini stadyumda görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işaret eder.

Kahve falında boş stadyum görmek ticaretinin de bozulmayacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir