AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyonda maç izlemek

Kahve falında televizyonda maç izlemek

Kahve falında televizyonda maç izlemek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyonda maç izlemek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler vererek kendi kendinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında televizyonda maç izlemek gelirinin azalacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında statta maç izlemek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında maç izlediğini görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında futbol maçı izlemek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında basket maçı izlemek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tribünde maç izlemek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında basketbol maçı izlemek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maç izlemek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, tüm parasını kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir