AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum sattığını görmek

Kahve falında lokum sattığını görmek

Kahve falında lokum sattığını görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kazancının da aynı oranda artacağına delalettir.

Kahve falında lokum sattığını gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında lokum ikram etmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lokum şekeri yemek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında birine lokum görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında ballı lokum görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, muradının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında lokum almaya gitmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lokum yediğini görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum paylaşmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında lokum sattığını görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir