AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum hediye almak

Kahve falında lokum hediye almak

Kahve falında lokum hediye almak kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum hediye almak gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplamalar nedeniyle, orantısız güç kullanımıyla halledilmeye çalışan işler söz konusu olabilir.

Kahve falında lokum hediye etmek adımlarını daha sağlam atacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında lokum hediye almak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında renkli lokum görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında tepside lokum görmek olmayacak hayallere kapılacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül lokumu görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşit çeşit lokum görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı lokum yemek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında lokum tozu görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir