AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşhaşlı lokum görmek

Kahve falında haşhaşlı lokum görmek

Kahve falında haşhaşlı lokum görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, bunun için sabırsızlanacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı lokum gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında haşhaşlı lokum görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil haşhaş görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşhaş ekmek yeni duygular tadacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sürtülmüş haşhaş görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru haşhaş görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında haşhaş çiçeği görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ezilmiş haşhaş görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı çörek görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir