AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum ve bisküvi yemek

Kahve falında lokum ve bisküvi yemek

Kahve falında lokum ve bisküvi yemek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, gelecekte yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında lokum ve bisküvi yemek gördüyseniz:

  • Tüm alanlarda yüksek devirde çalışmaya başlamış olabilirsiniz.

Kahve falında lokum bisküvi yemek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum ve bisküvi yemek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında bisküvi arası lokum görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bisküvi lokum görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak geleceğinin de umut vadedeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bisküvi ve lokum görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lokum ve bisküvi görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, büyük üzüntüler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum bisküvi görmek bir üniversitede hoca olunacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir