AnaSayfa / Genel / Kahve falında lise arkadaşını görmek

Kahve falında lise arkadaşını görmek

Kahve falında lise arkadaşını görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işlerinin rast gideceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, büyük bir sorun oluşacağına, büyük bir mala sahip olacağına inanılır.

Kahve falında lise arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemek ya da istediğinizi elde etmek için başkalarının sizi davet etmesini beklemek ya da olan biteni izlemek yerine daha katılımcı ya da girişimci olmanız gerekiyor.

Kahve falında eski lise arkadaşlarını görmek duygularının ön plana çıkacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında lise arkadaşı görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine yorulur.

Kahve falında lise arkadaşını görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet eder.

Kahve falında eski lise arkadaşını görmek sevdiğine kavuşacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında yeniden liseye gitmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında okuduğu liseyi görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine rivayet eder.

Kahve falında fen lisesini görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında istediği liseye gittiğini görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir