AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuduğu liseyi görmek

Kahve falında okuduğu liseyi görmek

Kahve falında okuduğu liseyi görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hayırlı günler yaşayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında okuduğu liseyi gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla karşılaşmak veya iletişim kurmak hayal kırıklıklarına yol açabilir.

Kahve falında lise okumak evlatların hayırsız çıkacağına, her anlamda feraha kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında okuduğu liseyi görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında tekrar lise okumak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına yorulur.

Kahve falında lisede olmak hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeniden liseye gitmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lise kazanmak mutlu ve güzel günlerin geleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında liseyi bitirmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekrar liseye gitmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir