AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski lise arkadaşlarını görmek

Kahve falında eski lise arkadaşlarını görmek

Kahve falında eski lise arkadaşlarını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ne yöne gideceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hikmete kavuşacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında eski lise arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Toplumsal hayattaki beklentilerinizi karşılayabilecek bir aşka ihtiyacınız var.

Kahve falında eski lise arkadaşını görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski lise arkadaşlarını görmek başarılarının kalıcı olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eski lise öğretmenini görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında lise arkadaşı görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lise arkadaşını görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lise öğretmenini görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Kahve falında lise üniforması giymek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında okuduğu liseyi görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir