AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediği liseye gittiğini görmek

Kahve falında istediği liseye gittiğini görmek

Kahve falında istediği liseye gittiğini görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istediği liseye gittiğini gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara dikkat etmelisiniz.

Kahve falında istediğin liseyi kazanmak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında istediği liseye gittiğini görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine inanılır.

Kahve falında istediğin liseyi görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lisede öğrenci olduğunu görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında lise müdürünü görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında liseyi kazanmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeniden liseye gitmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında liseye gitmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir