AnaSayfa / Genel / Kahve falında fen lisesini görmek

Kahve falında fen lisesini görmek

Kahve falında fen lisesini görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, mal kaybına uğrayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, girilen yolda zarar edileceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fen lisesini gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da kilit noktalarında bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında fen lisesi görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında fen lisesini görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fen öğretmeni görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında fen sınavına girmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hasta ve zor geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında fen sınavı olmak iyilik ve güzellik bulacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında fen hocasını görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine rivayet eder.

Kahve falında askeri lise görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lise diploması almak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, planların boşa gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir