AnaSayfa / Genel / Kahve falında lise arkadaşı görmek

Kahve falında lise arkadaşı görmek

Kahve falında lise arkadaşı görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında lise arkadaşı gördüyseniz:

  • Kalben önemsediğiniz bir kişiyle ilişkilerinize olumlu etkisi olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında lise arkadaşı görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalettir.

Kahve falında eski lise arkadaşlarını görmek para ve zaman ayıracağına, yüklü siparişler alacağına inanılır.

Kahve falında lise arkadaşını görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski lise arkadaşını görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekrar lise okumak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına delalettir.

Kahve falında liseye gitmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine delalet etmektedir.

Kahve falında okuduğu liseyi görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında liseden mezun olduğunu görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir