AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeniden liseye gitmek

Kahve falında yeniden liseye gitmek

Kahve falında yeniden liseye gitmek yeni bir çevre edinileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında yeniden liseye gitmek gördüyseniz:

  • Bir yere gitmeniz ya da birisi ile buluşmanız mümkündür.

Kahve falında yeniden liseye gitmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iyi bir liseye gitmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine alamet eder.

Kahve falında tekrar liseye gitmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine yorulur.

Kahve falında hangi liseye gideceğini görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük takdir toplanacağına delalet eder.

Kahve falında liseye gitmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında lise kazanmak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında lise öğretmenini görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında lise yıllarını görmek bir bebek sahibi olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir