AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık ev görmek

Kahve falında sık sık ev görmek

Kahve falında sık sık ev görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, masa başı bir işe girileceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, kazancın her daim artacağına işarettir.

Kahve falında sık sık ev gördüyseniz:

  • Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.

Kahve falında sık sık ev görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin boğazını sıktığını görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi sık sık görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, dualarının karşılığını alacağına inanılır.

Kahve falında sıkma görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sık sık cin görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sık sık su içmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına inanılır.

Kahve falında parfüm sıktığını görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında sık sık birini görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir