AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı limon yemek

Kahve falında sarı limon yemek

Kahve falında sarı limon yemek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı limon yemek gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında sarı limon yemek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı limon görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında limon sarısı elbise giymek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı limonlar görmek bahtının güzelleşeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında limon sarısı görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı limon toplamak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil limon yemek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında limon yemek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir