AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden limon almak

Kahve falında birinden limon almak

Kahve falında birinden limon almak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, zamandan da kar edeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında birinden limon almak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da evinizle ilgili atacağınız adımlar yaşam standartlarınızı yükseltmenizi sağlayabilir.

Kahve falında birinin limon yediğini görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nane limon kaynatmak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinden limon istemek hayır işlerinden geri kalmayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon çiçeği görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük limon yemek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında büyük limon görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytine limon sıkmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında limonlu soda içmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir