AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon fidanı görmek

Kahve falında limon fidanı görmek

Kahve falında limon fidanı görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, kısmetlerinden olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında limon fidanı gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, sanatsal işlerde, maddi başlıklı konularda veya başarılı iş birlikleri noktasında ibreler size dönüyor.

Kahve falında limon fidanı görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün fidanı görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz ağacı fidanı görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çam fidanları görmek patron koltuğunda oturacağına, zorlukların bir anda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında fasulye fidanı görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalet eder.

Kahve falında fidanı dikmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulur.

Kahve falında birinin fidan verdiğini görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç fidanı almak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir