AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç fidanı almak

Kahve falında ağaç fidanı almak

Kahve falında ağaç fidanı almak talihinizin artacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kişinin kazancının artacağına, adım atarken çok zorlanacağına, içine kapanacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında ağaç fidanı almak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Kahve falında ağaç fidanı dikmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ceviz ağacı fidanı görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulur.

Kahve falında ağaç fidanı almak hafif ve iyi hissedeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fidan ağacı görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ağaç fidan dikmek işlerinin bozulacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç fidanı görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet eder.

Kahve falında iğde fidanı görmek hak yolunu bulacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine delalettir.

Kahve falında toprağa fidan dikmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir