AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye fidanı görmek

Kahve falında fasulye fidanı görmek

Kahve falında fasulye fidanı görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinde kara geçeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fasulye fidanı gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında fasulye fidanı görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vişne fidanı dikmek durulacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında karanfil fidanı görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, sıkıntılarının artacağına yorulur.

Kahve falında çiçek fidanı görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında fidan ağacı görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında fındık fidanı görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına yorulur.

Kahve falında ceviz fidanları görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında vişne fidanı görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir