AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon bahçesi görmek

Kahve falında limon bahçesi görmek

Kahve falında limon bahçesi görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine delalettir.

Kahve falında limon bahçesi gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında limon bahçesi görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon kesmek kendi patronu olacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye limon vermek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çürük limon görmek onurlu bir hayat süreceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü limon görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı limon yemek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına delalet eder.

Kahve falında limon istemek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine işaret eder.

Kahve falında küflenmiş limon görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, her zaman neşeli olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir