AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü limon görmek

Kahve falında küflü limon görmek

Kahve falında küflü limon görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, yükseldikçe yükseleceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında küflü limon gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında küflü limon görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflenmiş limon görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında küflenmiş halı görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü börek görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında küflü hamur görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küf görmek rahatsızlık duyulacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında küflü un görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında küflü çökelek görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir