AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük limon görmek

Kahve falında çürük limon görmek

Kahve falında çürük limon görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, işveren koltuğunda oturacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, maddi gücünün eksileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalettir.

Kahve falında çürük limon gördüyseniz:

  • Size önemli geri dönüşü olabilecek plan, proje, iş, keyifli aktiviteler veya kişilere odaklanmalısınız.

Kahve falında çürük limon görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük limon yemek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limonlu şeker görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş limon görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Kahve falında limon içmek derin bir nefes alacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulur.

Kahve falında nane limon içmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında limon yıkamak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, ettikleri duanın kabul olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir