AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon kesmek

Kahve falında limon kesmek

Kahve falında limon kesmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında limon kesmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir.

Kahve falında limon kesmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında limonu kesmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında limon almak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında limon kolonyası görmek hastalıkların şifa bulacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında limonlu pasta görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına rivayet eder.

Kahve falında nane limon yapmak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına alamet eder.

Kahve falında limon ağacı görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limon koparmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, ferahlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir