AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye limon vermek

Kahve falında ölüye limon vermek

Kahve falında ölüye limon vermek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, karamsar olacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye limon vermek gördüyseniz:

  • Sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında ölüye limon vermek dönülmez yollara gireceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalettir.

Kahve falında sarı limon görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere delalet etmektedir.

Kahve falında limon suyu sıkmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limon sürmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük limon yemek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkılmış limon görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına yorulur.

Kahve falında limon sıkmayı görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına inanılır.

Kahve falında limonlu şeker yemek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir