AnaSayfa / Genel / Kahve falında lila gömlek görmek

Kahve falında lila gömlek görmek

Kahve falında lila gömlek görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lila gömlek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız da renklenebilir.

Kahve falında lacivert gömlek giymek kırgınlıkların sona ereceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlekli insanlar görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gömlek çıkarmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birine gömlek giydirmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gömlek görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, zenginliğinin süreceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir gömlek görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz gömlek görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir