AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlekli insanlar görmek

Kahve falında beyaz gömlekli insanlar görmek

Kahve falında beyaz gömlekli insanlar görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, yüzün güleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlekli insanlar gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz gömlekli insanlar görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek kesmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek birini görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz temiz gömlek görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gömlek dikmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gömlek görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine beyaz gömlek görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir