AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert gömlek giymek

Kahve falında lacivert gömlek giymek

Kahve falında lacivert gömlek giymek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorulur.

Kahve falında lacivert gömlek giymek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda duygularınızı açıkça paylaşmanız gerekebilir.

Kahve falında lacivert gömlek giymek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert gömlek almak fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işarettir.

Kahve falında lacivert bluz giymek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert terlik giymek dinine bağlı kalacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında lacivert pijama giymek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert gecelik giymek bolluk içine olacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert ayakkabı giymek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert ceket giymek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir