AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının diş çekmek

Kahve falında başkasının diş çekmek

Kahve falında başkasının diş çekmek bazı sorunların başgöstereceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının diş çekmek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız.

Kahve falında ön diş çekmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında iple diş çekmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ön dişleri çekmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalet eder.

Kahve falında köpek diş çekmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz diş çekmek heveslerinin de azalacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalettir.

Kahve falında diş ağrısı çekmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Kahve falında kendi diş çekmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Kahve falında üst diş çekmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir