AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çürük dişini çekmek

Kahve falında kendi çürük dişini çekmek

Kahve falında kendi çürük dişini çekmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi çürük dişini çekmek gördüyseniz:

  • Boş hayallere kapılarak gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine gitmekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında çürük dişi çekmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi çürük dişini çekmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine alamet eder.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında kendi çürük dişini görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının çürük dişini görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına inanılır.

Kahve falında çürük dişin koptuğunu görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının çürük dişini görmek istemediği halde borçlanacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük dişin döküldüğünü görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir