AnaSayfa / Genel / Kahve falında lif almak

Kahve falında lif almak

Kahve falında lif almak maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, işlerine dört elle sarılacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, konforunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında lif almak gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahatler veya çevre değişikliği sağlayabilecek doğru seçimler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında lif ördüğünü görmek iş yeri sahibi olacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil lif görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına inanılır.

Kahve falında mavi lif görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işarettir.

Kahve falında lif ipi görmek şansın yaver gideceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında banyo lifi görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında örgü lif görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında lif satmak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, hatalı yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık lif görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir