AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü lif görmek

Kahve falında örgü lif görmek

Kahve falında örgü lif görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örgü lif gördüyseniz:

  • Size borçlu olan kişilerden talepleriniz olabilir.

Kahve falında örgü lif görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe lif görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık lif görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında lif ördüğünü görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında lif almak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında lif sabunlamak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında banyo lifi almak işlerin günden güne açılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lif örmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir