AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık lif görmek

Kahve falında yırtık lif görmek

Kahve falında yırtık lif görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, düşmanlarını kaybetmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık lif gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız veya sevgiliniz mevcut durumunuzu nasıl yöneteceğiniz veya üstesinden geleceğiniz konusunda size fikir verebilir.

Kahve falında yırtık lif görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına delalettir.

Kahve falında lif yapmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabak lifi görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet eder.

Kahve falında lif işlemek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında lif ördüğünü görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında lif sabunlamak emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işaret eder.

Kahve falında banyo lifi almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi lif görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, yenileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir