AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil lif görmek

Kahve falında yeşil lif görmek

Kahve falında yeşil lif görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil lif gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Kahve falında yeşil lif görmek çok hayırlı şeylere, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında lif işlemek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, şifa ve moral bulacağına alamet eder.

Kahve falında pembe lif görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık lif görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lif ipi görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz lif görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine işarettir.

Kahve falında lif görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyo lifi almak büyük başarılara imza atacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir