AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi lif görmek

Kahve falında mavi lif görmek

Kahve falında mavi lif görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, kazançlı bir işe girileceğine, bir daha kopmayacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi lif gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında mavi lif görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına yorulur.

Kahve falında lif yapmak eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz lif örmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında lif görmek ticarete atılacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe lif görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında banyo lifi almak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lif satmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil lif görmek hayallerinin yıkılacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir