AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo lifi görmek

Kahve falında banyo lifi görmek

Kahve falında banyo lifi görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında banyo lifi gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sürtüşmeler görülebilir ya da ailevi sorunlarınız olabilir.

Kahve falında banyo lifi görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında banyo lifi almak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lif yapmak bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında örgü lif görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, zor zamanların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lif satmak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık lif görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında beyaz lif örmek bilakis malının çoğalacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında pembe lif görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir