AnaSayfa / Genel / Kahve falında lif satmak

Kahve falında lif satmak

Kahve falında lif satmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, rahatlığa ereceğine, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında lif satmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizinle aynı pozisyonu almak istemeyebilirler.

Kahve falında lif satmak rızkının ve kazancının bol olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında yırtık lif görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında lif ipi görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet eder.

Kahve falında lif görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine yorulur.

Kahve falında pembe lif görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına inanılır.

Kahve falında mavi lif görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında örgü lif görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil lif görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir