AnaSayfa / Genel / Kahve falında leyleğin uçtuğunu görmek

Kahve falında leyleğin uçtuğunu görmek

Kahve falında leyleğin uçtuğunu görmek huzur bulacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, zorlukların ve kavgaların biteceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işarettir.

Kahve falında leyleğin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Kahve falında leyleğin uçtuğunu görmek hevesinin kursağında kalacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine inanılır.

Kahve falında havada uçan leylek görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan leylek görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leyleklerin uçtuğunu görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan leylek sürüsü görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leylekleri uçarken görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leyleği havada görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında çatıda leylek görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir