AnaSayfa / Genel / Kahve falında leyleklerin uçtuğunu görmek

Kahve falında leyleklerin uçtuğunu görmek

Kahve falında leyleklerin uçtuğunu görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, bolluk içine olacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında leyleklerin uçtuğunu gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz yeni bağlantılar kurmanızı veya bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında uçan leylek sürüsü görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada uçan leylek görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında leyleklerin uçtuğunu görmek insanların güvenini kazanacağına, aşama göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leyleğin uçtuğunu görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına inanılır.

Kahve falında uçan leylek görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leyleğin bebek getirdiğini görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında çok büyük leylek görmek aç kalacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde leylek görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir