AnaSayfa / Genel / Kahve falında leylekleri uçarken görmek

Kahve falında leylekleri uçarken görmek

Kahve falında leylekleri uçarken görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, çok kötü hissedileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında leylekleri uçarken gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz planlarınızı diğerlerinden ayırıp, bir an önce o yöne doğru ilerlemenin yolunu bulmalısınız.

Kahve falında leyleği uçarken görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leylek uçarken görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leylekleri uçarken görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan leylek görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leylek sürüsü görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta leylek görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda leylek görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında büyük leylek görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, başarının adım adım yaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir