AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan leylek sürüsü görmek

Kahve falında uçan leylek sürüsü görmek

Kahve falında uçan leylek sürüsü görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, büyük bir işe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan leylek sürüsü gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı konulara yaklaşımınızı ya da yapacağınız sunumları görmek için sabırsızlanıyor olabilirler.

Kahve falında uçan leylek sürüsü görmek çok doğru bir yol tutulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürüyle leylek görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leylek sürüsü görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında leyleklerin uçtuğunu görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan leylek görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında havada uçan leylek görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında leyleğin uçtuğunu görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oturan leylek görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir