AnaSayfa / Genel / Kahve falında leyleği havada görmek

Kahve falında leyleği havada görmek

Kahve falında leyleği havada görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leyleği havada gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz ya da ilişkileriniz olumlu yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında havada uçan leylek görmek batıl amele, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leyleği havada görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, varlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havada leylek görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına yorulur.

Kahve falında leyleklerin geldiğini görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan leylek görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta leylek görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında leylek eti yemek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında leylek sürüsü görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir