AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda leylek görmek

Kahve falında suda leylek görmek

Kahve falında suda leylek görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, dinden çıkacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda leylek gördüyseniz:

  • Bir girişiminiz veya farklı kişilerle iş birliği içine girmeniz hayatınızda köklü değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında suda leylek görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leylekleri uçarken görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah leylek görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında leylek öldürmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında havada uçan leylek görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işlerin hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında leyleğin öldüğünü görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında leyleklerin uçtuğunu görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çatıda leylek görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir