AnaSayfa / Genel / Kahve falında lens almak

Kahve falında lens almak

Kahve falında lens almak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lens almak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Kahve falında gözünde lens olduğunu görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lens almak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi lens takmak hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlere lens takmak kendisini üzen konuların kapanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözde lens görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ticarette başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne lens takmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli lens görmek dertlerinin unutulacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lens satın almak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir