AnaSayfa / Genel / Kahve falında lens satın almak

Kahve falında lens satın almak

Kahve falında lens satın almak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lens satın almak gördüyseniz:

  • İş aktiviteniz söz konusu kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında lens satın almak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının lens taktığını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında göze yeşil lens takmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, çok başarılı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında göze mavi lens takmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında gözde lens görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına işaret eder.

Kahve falında lens görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulur.

Kahve falında mavi lens takmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lens kullanmak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir