AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli lens görmek

Kahve falında renkli lens görmek

Kahve falında renkli lens görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, elinin döneceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli lens gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızla bir ilişkiye başlamanız sizi uzlaşmacı bir konuma taşıyabilir.

Kahve falında renkli lens takmak sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli lens görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünde lens görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lens kullanmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında lens düşürmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının lens taktığını görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne mavi lens takmak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında gözde lens görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir