AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta leke görmek

Kahve falında yatakta leke görmek

Kahve falında yatakta leke görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, sırların ortaya çıkmasına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta leke gördüyseniz:

  • Pratik olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında lekeli yatak görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yatakta leke görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında su lekesi görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında üzerinde kan lekesi görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında lekeli bez görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kısmetinizin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz leke görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında siyah leke görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına inanılır.

Kahve falında kan lekesi temizlemek mutluluk ve saadete, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir