AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar lekesi görmek

Kahve falında idrar lekesi görmek

Kahve falında idrar lekesi görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine işaret eder.

Kahve falında idrar lekesi gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Kahve falında idrar lekesi görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına inanılır.

Kahve falında yemek lekesi görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta leke görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde lekeler görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ciltte kırmızı lekeler görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı leke görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Kahve falında kolunda beyaz lekeler görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir