AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık külot görmek

Kahve falında yırtık külot görmek

Kahve falında yırtık külot görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, işlerinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında yırtık külot gördüyseniz:

  • Zaten gerilmiş olan ilişkileri iyice germeye çalışmamakta fayda var.

Kahve falında yırtık külot görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında yırtık külotlu çorap görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının külotunu giymek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında külot değiştirmek işinde büyük başarılar alacağına, hem yıpranacağına yorulur.

Kahve falında külot kesmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah külot almak şan şöhret, itibar kazanacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atlet külot görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir