AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen külot görmek

Kahve falında sütyen külot görmek

Kahve falında sütyen külot görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, kendine çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütyen külot gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde, evinizde veya ikili ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler artabilir.

Kahve falında külot sütyen görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütyen külot görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyen ve külot görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında renk renk sütyen görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi sütyen görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütyen yemek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına alamet eder.

Kahve falında sütyen satmak fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütyen takmaya çalışmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir